Branche
Hulp aan horeca

Hulp aan horeca

Het grootste gedeelte van de horecaondernemers is in paniek en heeft geen idee hoe het nu verder moet met hun onderneming. De voorspelde golf van faillissementen komt waarschijnlijk snel op gang. Een voorbode voor wat de rest van het jaar voor vele meer branches te wachten staat.

Inkomsten blijven uit

Geen inkomsten, de zgn. hulp van de overheid is niet toereikend, afhaalgerechten aanbieden om toch nog wat omzet te behalen, maar de hoge kosten blijven. Op een gegeven moment vraag je je af voor wie je het doet. Creëren we nog meer schuldeisers en brengen we het personeel in gevaar?

Drie op de 5 cafés en restaurants en 45 procent van de hotels worstelen met hun kredietwaardigheid. Slechts 12 procent van de horecaondernemers is voldoende of goed in staat de bedrijfsvoering door te zetten. “De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren.

Het team van Juridisch Support

Juridisch Support zal met u doornemen wat voor u het best passend is.

Juridisch Support Quickscan

De Quickscan van Juridisch Support geeft in korte tijd een redelijk beeld van de bedrijfsorganisatorische en financiële status van het bedrijf. Daaruit moet tevens blijken of de onderneming, al dan niet met aanpassingen, haar activiteiten kan voortzetten.

Direct contact? Bel naar: 085-303 74 26