Over juridisch Support

Wat kan Juridisch Support nog meer voor u betekenen.

Juridisch Support is een professioneel kantoor gespecialiseerd in juridische dienstverlening en bedrijfsadvies aan het Midden en Kleinbedrijf. Op deskundige wijze ondersteunt en adviseert Juridisch Support MKB ondernemers bij alle voorkomende juridische en aanverwante problemen waarmee de MKB ondernemer in de praktijk te maken kan krijgen zoals te weten:  

Professioneel juridisch- en aanverwant advies aan het mkb

Het juridisch kantoor wordt geleid door Mr. E.F.J. Goossens, die jarenlange ervaring heeft als advocaat en bedrijfsadviseur. In ons netwerk bevinden zich tal van professionals op verschillende terreinen. Deze professionals betrekken wij – indien nodig en na overleg met onze opdrachtgever – bij uw vraagstukken. Denkt u hierbij onder meer aan fiscalisten, accountants, bedrijfsadviseurs, psychologen en advocaten. Wij voorzien u als ondernemer in het mkb dus niet enkel van juridisch advies.

Ons juridisch kantoor is uw enige aanspreekpunt

Wanneer u Juridisch Support uit Vlaardingen inschakelt voor juridisch advies aan uw bedrijf in het mkb, profiteert u van het voordeel dat u te maken heeft met één aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt coördineert de werkzaamheden en stemt deze met u als opdrachtgever af. Een bijkomend voordeel is dat de professionals die worden ingeschakeld nooit meer dan het standaard honorarium van Juridisch Support berekenen. Bovendien wordt alles door ons juridisch kantoor op één gespecificeerde declaratie in rekening gebracht.

Neem contact met ons op en spreek een van onze specialisten

Wilt u direct een van de specialisten van ons juridisch kantoor spreken omdat u als ondernemer in het mkb behoefte heeft aan juridisch advies? Neem dan direct contact met ons op door te bellen, een e-mail te versturen of het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag spoedig en op professionele wijze van dienst met ondersteuning bij uw fiscale- en financiële vraagstukken. Dat gesprek kost u niets en helpt u bij het maken van de juiste keus. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen met 085-303 74 26.