Uw QuickScan adviseurs

Uw QuickScan adviseurs

Ineke Goedhart
Als specialist op het gebied van accountancy en fiscaliteiten ben ik vaak sparringpartner van ondernemers. Of het nou gaat om verzorging van de boekhouding en de jaarrekeningen of voor het doen van investeringen of als uw bedrijf in zwaar weer terecht is gekomen. Zoals bijvoorbeeld tijdens de bankencrises of nu in de coronacrises. U heeft in zo’n geval adviseurs nodig die kennis hebben van insolventierecht en zicht hebben op fiscale, financiële en juridische mogelijkheden om hier uit te komen.

Samen met Mr. E.F.J. Goossens van Juridisch Support begeleiden wij u graag naar een nieuwe oplossing.

Ed Goossens
Na ruim 20 jaar ervaring als advocaat en curator houd ik mij nu vooral bezig met advisering van MKB en ZZP ondernemers op verschillende juridische gebieden.
Ondernemers maken veel mee in de groei van hun bedrijf en zeker in zware tijden. Mijn brede kennis en ervaring in het begeleiden van ondernemers op juridisch vlak zet ik graag in voor ondernemers in deze moeilijke tijd. In deze crisis hebben ondernemers niet alleen juridische ondersteuning nodig maar vaak ook financieel en fiscaal. Samen met Ineke Goedhart van de RekenMeesters bv Accountancy & Advies hebben wij ook tijdens de financiële crisis, toen ook veel ondernemingen het moeilijk hadden, vaak met succes een goede uitweg weten te vinden.

Direct contact? Bel naar: 085-303 74 26